Wie ben ik?

Mijn naam is Kim Platen-Bos, ik ben getrouwd met Joop en we hebben samen 3 kinderen: Najenna, Gwen en Mailo.

Het idee en de tijd om weer te gaan studeren kwam toen ons jongste kind naar school ging. Al vanaf mijn kindertijd ben ik geïnteresseerd in de diepgang van de mens. De samenhang tussen het bewuste en onderbewuste, dat alles in ons lijf met elkaar in verbinding staat. Ook de uitwisseling van energieën tussen mensen onderling (bv. tussen vader, moeder en baby) en de uitwerkingen daarvan vind ik zeer boeiend.

Het gevoel hier iets mee te gaan doen is er altijd geweest. Omdat ik de babytijd van mijn eigen kinderen zo mooi en bijzonder vond en baby's in het algemeen prachtig vind, sprak mij de docentenopleiding babymassage enorm aan. Mijn keuze viel daarbij vrijwel meteen op de opleiding van "Sterrenkind" in Den Haag. Het type babymassage dat ik daar leerde, de diepgang in alle onderwerpen en de spirituele uitgangspunten waren precies wat ik zocht. De opleiding heb ik met heel veel plezier en toewijding gedaan en met een goed resultaat afgerond.

Ik vind het erg fijn mijn kennis te mogen delen en te mogen overdragen aan ouders. Tegelijkertijd vind ik het een voorrecht telkens getuige te mogen zijn van de interactie tussen moeder, vader en baby en het zichtbare genieten tijdens babymassages.

Kortom, het vervult mij met blijdschap en geeft mij een heerlijk en dankbaar gevoel.